Gezondheidszorg

Waterpompen

Leven begint met water. En het liefst water wat schoon is en binnen loopafstand, want met water verandert alles. Water is van levensbelang en daarom zijn waterpompen zo belangrijk. Inmiddels zijn er al 10 én komen er nog twee bij. Daardoor hebben nu al 10.000 mensen dagelijks toegang tot schoon drinkwater. Dat frist lekker op!

Waterpompen

Klinieken

Naast de basisvoorzieningen water en voedsel is toegang tot gezondheidszorg van levensbelang. In de drie klinieken van Nsoatre worden mensen uit de hele regio geholpen en zien we het sterftecijfer afnemen. En er komt er nog één bij. Dat vinden wij erg goed nieuws! Zo bouwen we niet alleen aan de toekomst van kinderen, maar ook aan de toekomst van meer dan 40.000 mensen in dit gebied.

klinieken

Incidentele hulp

Goede medische zorg en toegang tot schoon water, het zijn de eerste levensbehoeften. We geloven in de toekomst van Ghana en we geloven in de toekomst van de kinderen in Ghana. Daarom helpen we mensen bij het zelf ontwikkelen van hun toekomst door incidentele hulp. We helpen bijvoorbeeld bij het opzetten van bedrijven die in levensonderhoud kunnen voorzien en de regio vooruit helpen.

incidentele hulp